Slip for urenheder på ryggen

Slip for urenheder på ryggen

nyt indlæg

For rigtig mange mennesker er uren hud og bumser et tabu, og selvom det ikke er for alle, ville vi alle sammen ønske, at vi kunne slippe af med dem. Men hvad endnu værre er, er at det er mere accepteret og folk forstår bedre, hvis man har en bums på hagen eller andre steder i ansigtet. Men langt de færreste er komfortabel med at snakke om andre steder, hvor bumser også kommer – eksempelvis uren hud på ryggen. Selvom bumser og uren hud er noget af det mest normale man kan forestille sig, så er det desværre noget, som langt de fleste skammer sig over. Og derfor er det godt, at man heldigvis kan gøre noget, for at forbedre sin hud. 

Bumser er helt normale

Lige som det er helt normalt at få bumser i ansigtet, er det helt normalt at få bumser andre steder. Bumser er trods alt noget som opstår i vores hud, og vi ved alle sammen, at vores hud dækker hele vores krop. Det ville derfor være underligt, hvis man kun fik bumser i ansigtet. Det er gør, at vi får flere bumser i ansigtet end andre steder er, at bumser opstår hyppigere de steder, hvor vi sveder mest. Det gør de, fordi bumser opstår som følge af hudfedt som tilstopper vores hudporer.  Hudfedt holder vores krop køling og findes i vores sved. Men vi sveder mange steder end ansigtet, og derfor er det helt normalt, hvis man for eksempel får bumser på ryggen også. 

Et usædvanligt og alligevel normalt sted

Ikke mange taler om, at bumser jo ikke kun kommer i ens ansigt men faktisk over hele kroppen. Og det giver jo god mening, fordi hele vores krop er dækket af hud. Selvfølgelig er der nogle steder på ens krop, som er mere udsatte end andre. Desværre er der en del, som døjer med uren hud på ryggen. Men lige som man kan passe på sit ansigt og forebygge bumser her, kan man også forebygge uren hud på ryggen.

Hvordan undgår jeg bumser på ryggen?

Først og fremmest skal man vide, hvordan bumser på ryggen og andre steder opstår. Det gør de fordi kroppen producerer for meget hudfedt. Og denne proces kan ikke bare lige stoppes. Hudfedten stopper porerne og resulterer i tilstoppelse og betændelse, og det er altså det, som skaber en bums. Derfor handler behandlingen om, at holde hudporerne rene så hudfedten ikke stopper porerne. 

Hvordan holder jeg mine hud porer rene?

Målet er ikke at stoppe kroppen i at producere hudfedt, da dette er rigtig vigtigt for vores krop. Men vi kan behandle vores hud rigtigt, og sikre, at vi ikke benytter olie som bumsefjerner, da det faktisk opererer på samme vis, som vores ege hudfedt. Hvis du vil undgå uren hud på ryggen, kan du få hjælp hos Danish Skin Care. Her får du en guide som hjælper dig til at få en smuk hud på ryggen, så du ubekymret kan tage lige præcis det på, som du vil, uden at lade bumser stoppe dig.