Find den perfekte bordløber til den næste (store) fest!

Find den perfekte bordløber til den næste (store) fest!

Hvis du planlægger en stor fest – eksempelvis en rund fødselsdag, en konfirmation eller et bryllup – kan du gøre bordene ekstra festlige med flotte bordløbere. Der findes et stort udvalg af forskellige bordløbere, og du kan derfor med garanti finde en bordløber, der passer til din fest og dit tema her!

Du kan også bruge en bordløber til at pynte hverdagsbordet. Det kan også have sin charme at gøre lidt ekstra ud af hverdagen og samtidig kan en flot bordløber bidrage til boligens indretning.

Hvad er en bordløber?

En bordløber en lang og smal dug, man lader løbe langs bordet. Typisk beklæder man bordet med en dug, hvorefter man lægger bordløberen ovenpå – typisk langs midten af bordet. Dog behøver man ikke en ekstra dug under selve bordløberen. Der findes flere eksempler på bordløbere, der løber hen over et egetræsbord, som ikke er beklædt af en dug under. Der findes også flere eksempler på, at en bordløber også kan bruges på tværs af bordet. Eksempelvis hvis man sidder ved et større bord, men blot er to personer. Her kan man med fordel lade bordløberen løbe på tværs over bordet, og således afgrænse det lange bord en smule. 

  Bordløberen vil typisk bryde dugens farver og mønstre og tilføre en ekstra dimension af pynt. 

Hvorfor skal man vælge en bordløber?

En bordløber er en simpel men en genial måde at skabe et smukt og veldækket bord på. Det kan eksempelvis være, at man har valgt en hvid dug – som både er stilet, klassisk og meget enkelt i sit udtryk. Her kan man med fordel vælge en bordløber, der har flere farver og nuancer for at bryde de hvidlige toner. Man kan med fordel vælge en bordløber, der enten er ensfarvet eller i et mønster, hvor den hvide farve indgår i. En fordel er desuden at sørge for, at bordløberen matcher eventuelle dekorationer på bordet. Det kan være alt lige fra farverne på blomsterne, vaserne og lysene – men det kan også være, at bordløberen matcher eventuelle bordkort. Det kan være, at bordkort og bordløber enten deler samme farve eller samme mønster. På den måde skaber bordløberen struktur og en rød tråd i bordpynten.

Findes der bordløbere i forskelligt design?

Der findes bordløbere i alle slags designs. Du kan få dem i rene, enkle farver og du kan få dem i diverse mønstre. Du kan også vælge modeller i blonder, der har et klassisk, enkelt og elegant look. Desuden kan du ofte også få bordløbere i skræddersyede mål. Det betyder dermed også, at din bordløber passer perfekt til netop dit bord i både højde, længde og bredde. Det er således din garanti for at få det look, du drømmer allermest om! 

Hvad koster en bordløber?

Prisen på en bordløber varierer. Det kan afhænge af alt lige fra materiale, længde og antallet. Dog er prisen som regel ganske fordelagtig. Du kan med fordel undersøge de forskellige priser. 

Find den perfekte bordløber og skab den flotteste bordpynt!