Opgrader din bolig med nye vinduer

Opgrader din bolig med nye vinduer

I en ældre bolig kan nye vinduer gøre en kæmpe forskel. Ikke alene bliver din bolig opgraderet med et nyt og ensartet udtryk, men du kan også spare mange penge på varmeregningen. Derudover en udskiftning være med til at påvirke værdien på dit hus, hvis du overvejer at sælge boligen. Der er masser af gode og spændende muligheder for at finde flotte vinduesrammer og glas, der passer perfekt til din bolig i stil og design. Start med at se det store udvalg af vinduer og læg en plan for om du ønsker at udskifte nogle eller alle sammen i boligen.

Find vinduer der passer til boligens stil og udtryk

Gør noget ekstra godt for din bolig og invester i boligens stil og udtryk. Hvis du vælger ens vinduesrammer i hele boligen, kan de være med til at skabe et æstetisk flot helhedslook. Samtidig giver det boligen et kvalitetsløft, både når man ser huset indefra og udefra. Du kan vælge mellem mange forskellige stilarter – alt fra store panoramaglas til små sprossede vinduesglas. Overvej grundigt hvilke slags glas og ramme der passer bedst til din boligs stil og udtryk, før du bestiller.

Forskellige designs til forskellige formål

Udover design kan forskellige designs og funktionalitet tjene forskellige formål. Der kan for eksempel være forskel på det, du har brug for i soveværelset, og det du har brug for i stuen, køkkenet eller udestuen. Ikke alle vinduer skal kunne åbnes – i så fald kan du vælge et fastkarmsvindue. Har du derimod brug for at åbne op helt eller delvist og lufte ud i huset, er der smarte topstyrede vinduesrammer, sidehængte og med dreje-kip samt flere andre slags.

Indret hjemmet med en trendy New Yorker stil

Skab en smart og trendy indretning med vinduesglas i ramme. Et klassisk New Yorker vindue med sort ramme til opdeling af et rum, giver hjemmet et individuelt og personligt præg. Opdel for eksempel stuen og spisestuen med et New Yorker vindue. Med lidt sans for boligindretning er der spændende muligheder skabe en autentisk New Yorker atmosfære i hjemmet.

Udnyt mulighederne med skråvinduer til special designede rum

Skråvinduer er en fantastisk mulighed for at skabe mere lys i rummet og udnytte rummenes vinkler. Det kan for eksempel være til en hems, hvor væggen går op til en skrå hældning i loftet, at et skråvindue passer perfekt ind. Eller andre små rum i hjemmet, hvor du med fordel kan skabe mere lys med et skråvindue.

Klassiske bondehus- og palævinduer går aldrig af mode

Bor du i et hus med stråtag eller en murermestervilla, er klassiske bondehus- og palævinduer det sikre valg. Du kan vælge forskellige varianter med det antal glasfelter du kan lide. Sprossede glas kan uden tvivl løfte det æstetiske look på en gammel bondegård og går aldrig af mode. Vælger du en hvid ramme til glasset, passer det også flot til et træhus eller sommerhus. Nye vinduer er en stor investering, hvis du ønsker at udskifte dem alle på en gang.