Hold et brag af en børnefødselsdag

Hold et brag af en børnefødselsdag

nyt indlæg

Har dit barn snart fødselsdag? Så er du sikkert også klar over, at der skal til at arrangeres en børnefødselsdag, da det er alle børn drøm – eller i hvert fald noget, som de fleste børn gerne vil have som en del af deres fødselsdag.

Her får man mulighed for at invitere alle sine venner hjem til sig, hvor der gerne skal være lækker mad (i børneverden), sjove aktiviteter og måske også nogle gaver. Der er altså mange ting, som man lige skal have helt styr på, inden den store dag er der. Find eksempelvis ud af på forhånd, hvordan du giver den perfekte gave til børnefødselsdag og hvad der ellers skal være styr på, for at det bliver en vellykket dag.

En god gave

Til en børnefødselsdag er det selvfølgelig vigtigt med gode gaver, da det er noget, som de fleste børn går ret meget op i. Som forældre til barnet, der skal holde børnefødselsdagen og fejres, har man selvfølgelig ikke magt over, hvad de andre børn tager med, men her kan man i det mindste selv sørge for at give en god gave – det giver især mening, hvis børnefødselsdagen bliver holdt på barnets rigtige fødselsdag.

Ellers kan man måske give en gave til barnet, som også kan bruges til festen – det kunne eksempelvis være en popcornmaskine eller bare noget sjovt legetøj, som alle børnene kan lege med til børnefødselsdagen. Du kender dit barn bedst, så du ved også, hvad den bedste gave vil være.

børnefødselsdag

De bedste venner på besøg

For at det skal blive en vellykket børnefødselsdag, så er det selvfølgelig også vigtigt, at alle barnets bedste venner kommer. I de små klasser er det meget normalt, at man enten vælger at invitere hele klassen, eller enten alle pigerne eller drengene i klassen, så der ikke er nogen, der kommer til at føle sig udenfor. Men hvis barnets bedste venner også går i klassen, så er det jo ingen sag. Nogle gange, hvis barnet har venner fra fritidsaktiviteter såsom fodbold eller kor, kan man også holde en fødselsdagsfest for dem, hvis barnet hellere vil det. Det handler jo egentlig bare om, at barnet får en god dag, og det kan være med dem fra klassen såvel som dem fra andre aktiviteter.

Sjove aktiviteter og lækre snacks

Det, som de fleste børn nok ser frem til ved børnefødselsdage, er selvfølgelig alle de lækre snacks, man får og så også aktiviteterne. I forhold til aktivitet er det meget normalt at lave en skattejagt i haven eller lignende aktiviteter, hvor der skal opklares en form for mysterie.

Når det handler om snacks og det, der skal spises, bør I bare snakke lidt med barnet om, hvad det lækreste er lige pt. Ofte vil der blive serveret en lækker fødselsdagskage, nogle boller og saftevand. Børn har jo en tendens til godt at kunne lide sukker, så det må de også gerne få lige denne særlige dag.