Fordele ved brug af eyepatch

Fordele ved brug af eyepatch

nyt indlæg

Mangler du viden om fordelene ved brug af eyepatch, så kunne du ikke være kommet til et bedre sted. Nedenunder fortæller vi dig om alle fordelene ved brug af eyepatch, så bliv da et par minutter, og bliv klogere på hele konceptet.  

Hjælper mod tør hud  

Eyepatches har mange fordele, men en af de vigtigste fordele er, at det modvirker tør hud, hvilket er et problem som mange døjer med på daglig basis. Tør hud kan give irritationer i form af kløen og svien samt skæl. Nogle gange kan huden blive så tør, at det udvikler sig til skæleksem, hvilket ses i form af rødlige udslæt samt større flager skæl. Med eyepatch kan du enten komme problemet med tør hud til livs, eller også kan du forhindre det i at udvikle sig.  

Forhindrer udviklingen af rynker 

Udviklingen af rynker er noget som vi alle gerne vil slippe for. Desværre har mange af os en dagligdag samt kostvaner som har en stor indflydelse på vores hud, og i højere grad end vi regner med. Hvad end det er kosten, stress, arbejde eller endda for meget sollys, som fx i solarium, så spiller alle de ting en rolle i udviklingen af rynker i ansigtet. Rynker er ikke det pæneste at se på samt får det os til at se væsentligt ældre ud end vi reelt er. Mange ved ikke, at eyepatch kan være yderst effektivt til at komme rynker til livs. Du kan også være på forkant og dermed forhindre rynkerne, så brug af en af de mange modeller er ikke nødvendigvis kun aktuelt når rynkerne har meldt deres ankomst. Hvis du sørger for at implementere masken så vidt muligt et par dage i ugen, så gør du utvivlsomt underværker for din hud, især omkring øjnene naturligvis.  

Fjerner mørke rande 

Sorte rande kan være forårsaget af flere forskellige faktorer. Nogle af de mest hyppige årsager er, at huden omkring øjnene er tynd og derfor blotter nogle af de blålige årer. Nogle mennesker har mørke rande fordi, at de genetisk har mørkere hud omkring øjnene, mens andre årsager kan være stress og søvnmangel. Det positive er, at du kan komme mørke rande til livs med brug af eyepatch, som meget effektivt kan fjerne det trælse syn. Naturligvis er ikke alle eyepatch lige effektive, så vi anbefaler at du researcher lidt på hvilken eyepatch der egner sig bedst, hvis mørke rande er det største problem som du døjer med til dagligt.  

Tilfører din hud vigtig næring  

Eyepatch eller øjenmaske, som nogle mennesker også kalder dem, tilfører din hud vigtig næring. Det er blandt andet end næring som bidrager til at holde din hud hydreret og ikke mindst holder huden omkring dine øjne stram. Hvis huden netop ikke er stram omkring dine øjne, så resulterer det netop i, at du får rynker og poser under øjnene. Mangel på denne næring resulterer også i udtørring af huden, hvilket, som tidligere nævnt, kan fremprovokere skæl og skæleksem.  

Hvis du døjer med nogle af de nævnte ting, så anbefaler vi naturligvis at du begynder at brug eyepatch til daglig, men vi understreger dog også hvor fordelagtigt det er, at være på forkant og dermed forhindre udviklingen af rynker og de andre nævnte problemstillinger.