Sygeplejerske praktik hos Try Medics

Sygeplejerske praktik hos Try Medics

nyt indlæg

Ønsker du at studere til sygeplejerske i udlandet, og få en bedre forståelse for hvordan sundhedspleje og sundhedssystemet fungerer i et U-land? Så skal du med sikkerhed undersøge de mange forskellige muligheder hos Try Medics. Ønsker du at komme i udlandspraktik som sygeplejerske hos Try Medics kan du forvente gode arbejdstimer, optimeret sikkerhed og gode afdelinger på hospitalet. Læs meget mere om dette herunder eller hos Try Medics selv på https://trymedics.dk/

Hvordan er opholdet? 

Når du ankommer til din valgte destination, vil du blive taget godt imod af medarbejdere hos Try Medics. Du vil hurtigt føle dig tryg og tilpas. Herefter vil du møde din mentor, som skal følge dig i det daglige arbejde på hospitalet. I samarbejde med din mentor vil du lære en masse ny viden om den udenlandske sundhedskultur. Derudover vil du og dine medstuderende deltage i spændende lektioner og forelæsninger, der kan give dig ny viden om sygdomme og behandlingsprocedure. Du vil få et indblik i, hvordan verden ser ud i et U-land med få ressourcer. Du tror det måske ikke, men dette kan med sikkerhed give dig et helt nyt syn på livet og sundhedssystemet.  

Hvor meget kan du forvente at arbejde? 

Er du i sygeplejerske praktisk hos Try Medics kan du altid være sikker på at få ordentlige og fornuftige arbejdstimer. Du vil typisk møde ind på hospitalet og starte din arbejdsdag klokken 07.30, og gå hjem igen klokken 12.00. Er du interesseret i at få en længere arbejdsdag, kan du altid ønske at få den forlænget med tre timer.  Praktikken forløber fem dage om ugen fra mandag til fredag. Dette giver dig som sygeplejerskestuderende en masse ekstra overskud og fritid i weekenden. Dette overskud kan bruges på udforskning med venner og en masse andet. 

Hvordan er sikkerheden? 

Når du er i praktik som sygeplejerske hos Try Medics, føler du dig altid sikker. Uanset hvilken destination du vælger, vil der være medarbejdere fra Try Medics til at passe på dig og sørge for, at du har det trygt og godt. Ved et ophold med Try Medics vil man bo i Try Medics huset sammen med medkollegaer og de tilknyttede ansatte. Her vil programmanageren, sekretærer, chaufføren og kokkene blandt andet opholde sig. Din programmanager vil sikre sig, at dit ophold forløber sig som det skal hele vejen igennem. Du vil med garanti føle dig i trygge hænder hver eneste dag. 

Hvilke afdelinger tilbyder praktik? 

Du tror det måske ikke, men du kan være i praktik på flere forskellige hospitalsafdelinger igennem dit ophold. For hver uge du er der, får du en ny og spændende mulighed for at observere en helt ny afdeling, som du endnu ikke kender til. Dit ophold og dine observeringer på hospitalet vil blive skræddersyet efter dine egne ønsker og behov. Dette sikrer dig, at du får den bedste mulighed for at opnå ny læring indenfor dit interesse-og fokusområde. Det bliver 4 ugers fantastisk læring på mange forskellige hospitalsafdelinger.