Stor eller virksomhed – der er mange fordele ved OSS

Stor eller virksomhed – der er mange fordele ved OSS

nyt indlæg

Uanset om du er indehaver af, eller administrator for, en stor eller en lille virksomhed kan OSS gøre alting nemmere. OSS er en One Stop Shop, hvilket betyder at du kun skal gå et sted hen for at få den hjælp din forretning har brug for. TIMEVAT er en OSS, som kan hjælpe dig med stort set alt. Du han læse mere på https://www.timevat.com

Mange fordele hos TIMEVAT 

Denne OSS kan hjælpe dig med moms i både ind og udland, momsrefusion, løn til medarbejdere, beregning af løn i det hele taget, regnskab og revision, entreprise og byggeri, eksport til 3.land, udførsel og ATA carnet og meget andet. Hvis din virksomhed ikke i forvejen har en OSS, så har den med sikkerhed en masse partnere som står for hver deres niche. Som det mindste har din virksomhed to separate partnere som tager sig af henholdsvis regnskab og løn afregning. Et tredje firma sikre eventuelt din moms, måske begge veje. Så er der den eksterne revision, udenlandseksporten og sikkert mange andre. Med OSS kan du samle alle poster et eneste sted og helt sikkert opnå en klækkelig besparelse. 

Iværksætter med og uden OSS 

Som iværksætter er der som oftest et meget lille budget til opstarten. Der er et hav af forberedelser som alle koster penge. Lager, lokaler, onlineshop, eventuelt personale og meget mere endnu. Hver forberedelse er en udgift, både nu og her og i fremtiden. Fremtiden skal hele tiden tænkes ind og sikres bedst muligt. Der er jo ingen ide i at åbne et firma som lukker igen om et halvt år. OSS gør det hele nemmere og helt sikkert billigere. Du kan godt shoppe rundt og finde billig momsberegning, eksportører og alle de andre fornødenheder, men OSS gør det både nemmere og helt sikkert billigere. Med OSS er der også den fordel at når der opstår et nyt behov, så har du allerede den eneste partner du behøver. 

Iværksættere starter som regel med en super god ide som er blevet til en drøm. Drømmen om at åbne dit helt eget unikke firma. Det kan lade sig gøre, men du skal tænke på både økonomi og tid. Pengene kommer altid først. Det er lige så vigtigt at overveje grundigt, hvordan du vil bruge din egen tid i dit nye firma.  

Enkeltmandsfirma og OSS 

Med et enkeltmandsfirma er der selvfølgelig økonomien at tage højde for, som i alle andre firmaer. Endnu vigtigere er din tid. Du har ikke en hel masse ansatte som kan varetage den del af opgaverne, der er kun dig. Du kan vælge et antal tjenester som du betaler dig fra at gøre selv. Regnskab, momsberegning eller hvad du nu synes er mest tidskrævende. Jo flere tjenester du tilkøber jo mere administration får du. Administration er også tid. OSS kan være løsningen. Du kan begynde med et par ydelser og tilkøbe flere hvis det bliver nødvendigt. Under alle omstændigheder bliver din administration mindre. Jo mere arbejde du kan få ud af huser, jo mere tid har du til det du egentlig gerne vil med din virksomhed.