Forkæl hende du holder af med et Ole Mathiesen dameur

Forkæl hende du holder af med et Ole Mathiesen dameur

nyt indlæg

Er du på jagt efter en gave til hende du holder af, skal du snart til fødselsdag eller en anden begivenhedsrig dag, så er du havnet det helt rette sted. Her kan du nemlig få idéer til, hvordan du kan forkæle hende du holder af. Uanset om du skal købe en gave eller ønsker at overraske hende, så er denne artikel for dig, der søger en gave til din mor, din veninde, din søster eller din kæreste. Forkæl én eller flere af kvinderne i dit liv, med en gave som både er personlig, men også utroligt attraktiv. Du vil helt sikkert give en gave, som falder i god jord. Uanset om du er på jagt efter en gave eller en overraskelse, så læs endelig videre.

Historien bag urmageren og de ikoniske ure

Det første Ole Mathiesen dameur blev designet helt tilbage i 1962, men historisk set startede det helt tilbage i år 1845. Det var året, hvor Carl Mathæi og JP Christensen grundlagde et ur magasin. I år 1919 Overtog Axel Mathiesen sammen med sin søn Ole Mathiesen selskabet. Herefter begyndte Mathiesen at fremstille kvalitets armbåndsure i selskab med schweiziske urværker. Som efterhånden er blevet til de ure, som du kan købe i dag. Find et Ole Mathiesen dameur her og få et ur, som både er tidsløst og i høj kvalitet. Ole Mathiesen har gennem tre generationer bevaret en kontinuitet og opretholdt beundringen for det traditionelle urværk, æstetik, design og den nye teknologi. De første Ole Mathiesen ure, så dagens lys for første gang i 1962, med det enkel design og strømlignet look er det blevet et ikon. Det er derfor en gave idé, som er lidt ud over det sædvanlige.

Ole Mathiesen dameur

Hvorfor du bør vælge et Ole Mathiesen Dameur

Det danske design og schweiziske kvalitet er en unik og helt igennem fantastisk kombination. Du får ikke kun et ikonisk ur, som er elegant og tidsløst, du får også et ur, som rent kvalitativt er toppen. Det er derfor den perfekte gave idé, da du er sikker på at du rent designmæssigt kan finde et ur, der passer til enhver. Samtidig med det er det en holdbar gave og et kunstværk i sig selv. Det er den bedste måde at forkæle den du holder af og være sikker på, at gaven sent bliver glemt. Du kan finde et Ole Mathiesen dameur i mange forskellige designs og prisklasser. Alligevel holdes der en rød tråd gennem hele kollektionen og man er sikker på, at man investere i godt dansk design og håndværk. Det er en måde, hvorpå du kan udtrykke over for kvinden du holder af, hvor meget du holder af hende. Samtidig med det, så kan hun få lov til at fuldende sit look med et ur i verdensklasse. Det er som at bære et kunstværk og en del af en historie. Dette er en gaveidé, som både du og kvinden du holder af, helt sikkert vil blive henrykte over.