Find en frokostordning som dine medarbejdere er vilde med

Find en frokostordning som dine medarbejdere er vilde med

nyt indlæg

Er der frokostordning på din arbejdsplads? Det er blevet mere og mere almindeligt at have frokostordning på arbejdspladsen, så medarbejderne ikke skal tage madpakke med selv. Det er dejligt at slippe for at lave madpakke hver dag, da det hurtigt kan blive kedeligt. Det er mere lækkert at få frisk mad serveret fra en madleverandør. Det er meget individuelt hvilken madleverandør den enkelte virksomhed vælger. Ifølge statistikker vælger de fleste danskere en madleverandør fra København, da der er mange leverandører at vælge imellem.

Find en god frokostordning i København

Du kan finde en god frokostordning i København ved at google dig frem til forskellige firmaer for at se hvad andre danskere har syntes om det. Det betyder meget at andre danskere har været tilfredse med den madleverandør der vælges. På denne måde er du sikker på at få leveret mad i god kvalitet. Det er altid et sats at lave en aftale med en leverandør, da du ikke kan vide hvilken type mad du får serveret. Derfor gælder det om at prøve en madleverandør og se om det er noget for virksomheden eller ej. Du kan altid skifte madleverandør hvis den første ikke lever op til forventningerne.

Sammenlign og find det bedste tilbud

Der er ikke nogen madleverandører i København som er ens. Derfor skal du bruge tid på at sammenligne hvad de kan tilbyde samt til hvilken pris. Det er forskelligt hvad krav den enkelte virksomhed har til frokostordningen. De fleste vil gerne have et lille udvalg, så der er noget at finde til enhver medarbejder. Ofte består frokostordninger af både kolde og varme retter. De fleste madleverandører leverer retter efter årstidens råvarer, så der hele tiden bliver serveret varieret mad. Det er vigtigt at du følger din mavefornemmelse med den madleverandør du vælger. På denne måde er du sikker på at have valgt det den rette madleverandør. På able.dk kan du se et udvalg af madleverandører.

Hvad syntes medarbejderne?

Frokostordning København har mange tilbud til dig og derfor gælder det om at sammenligne et par firmaer og dermed vurdere hvad der føles rigtigt. Som chef er det vigtigt at spørge hvad medarbejderne syntes om maden. Medarbejdernes mening har en lige så stor betydning i forhold til hvilken frokostordning der skal vælges. Der bliver hver måned trukket et bestemt beløb fra lønnen, så medarbejderne slipper for at tage madpakke med til frokost. Hvis der generelt er en god feedback omkring maden, gælder det om at holde fast i den samme madleverandør. Er de fleste medarbejdere ved at være trætte af maden, kan det være en god ide at skifte.

Hvorfor frokostordning?

De fleste virksomheder har en frokostordning for at skabe nogle bedre arbejdsvilkår for medarbejderne. Som chef er det dejligt at kunne forkæle medarbejderne med god mad til frokost. Sund og varieret kost er med til at de bedre kan koncentrere sig og få fornyet energi til at arbejde resten af dagen.