Ønsker du dig en sundhedsfaglig praktik i udlandet?

Ønsker du dig en sundhedsfaglig praktik i udlandet?

nyt indlæg

Ønsker du dig en sundhedsfaglig praktik i udlandet?

Er du i øjeblikket i gang med en sundhedsfaglig uddannelse, eller er en uddannelse inden for denne faglighed noget der tiltaler dig? Ja så kan du på nuværende tidspunkt komme ud og prøve kræfter med en praktik i udlandet, som er skræddersyet til din sundhedsfaglige uddannelse, eller netop den uddannelse der interesserer dig mest. Hvis dette lyder spændende og lige som noget for dig, ja så læs endelig med her, og få en masse viden om hvad det stabile og gode danske firma TryMedics kan gøre for dig og dine drømme.

Hvad kan TryMedics hjælpe dig med?

TryMedics er det helt rette firma at gå til, hvis du har et ønske om at komme ud og prøve kræfter med en sundhedsfaglig praktik i udlandet. De har kontakter i det smukke Zanzibar og fantastiske Uganda, hvor du kan få lov at prøve kræfter med en masse sundhedsfaglige uddannelse. Det kan være uddannelser som: Sygeplejerske, medicin, tandlæge, jordemoder eller måske fysioterapeut. Der er altså et hav af muligheder uanset hvad du er i gang med, eller hvilken uddannelse du overvejer at søge ind på, ja så kan TryMedics hjælpe dig, med netop den rejse der passer perfekt til dig. 

Du vil altså få muligheden for at dykke ned i det speciale du ønsker, og få ikke blot en masse faglig erfaring, men også en masse kulturelle oplevelser, og se hvorledes et hospital og dets personale arbejder andre steder end blot i Danmark. Du kan altså, ved at rejse med TryMedics, være sikker på flybilletter, et godt sted at bo og et fantastisk sted at arbejde imens du enten besøger Zanzibar eller Uganda. Derudover vil i med garanti få tid og mulighed for at komme ud og dyrke de landsbyer og den natur som befinder sig rundt om jeres arbejdsplads og hjem. Så hvis du både ønsker dig ansvar, en masse spændende faglige udfordringer og en masse skønne kulturelle oplevelser, så rejs med TryMedics.

Erfaring og oplevelser du aldrig glemmer

Uanset hvilken uddannelse du ønsker at komme i praktik indenfor, ja så er du altså garanteret et lærerigt og spændende praktikophold i udlandet. Du vil blive kastet på dybt vand, og få lov til at være med til ting som du måske ellers aldrig har prøvet i Danmark, og du vil derfor få en masse erfaring som dine medstuderende og kollegaer ikke har hjemme i Danmark. Derudover vil du også få en masse oplevelser med de mennesker du skal arbejde med, de andre unge mennesker du kommer til at bo med, og den smukke natur som Zanzibar og Uganda byder på. Det kan altså både være en smukt, lærerig, og venskabsbyggende oplevelse at komme i sundhedsfaglig praktik, lige meget om du ønsker en praktik som fysioterapeut, jordemoder eller som tandlæge, ja så er der plads til det hele, og du kommer uden tvivl ikke til at fortryde det. Du kan læse meget mere om en praktik i udlandet på Trymedics hjemmeside, og du kan læse mere om hvad for en virksomhed Trymedics er ved hjælp af linket ovenfor.