Hvorfor skal man vælge et trick løbehjul til sine børn?

Hvorfor skal man vælge et trick løbehjul til sine børn?

Et trick løbehjul til børn er den bedste investering. På denne simple måde sikrer du dine børn mange timers sjov, bevægelse, udfoldelse og en mulighed for at dygtiggøre sig. Hos legehjulet.dk finder du et stort udvalg af trick løbehjul til børn. Nu ved du dermed, hvor du skal gå hen, når dit barn skal have et (nyt) løbehjul!

Hvad bruger man et trick løbehjul til?

Som navnet indikerer, bruges et trick løbehjul til at udføres forskellige former for tricks. Et trick løbehjul ses typisk anvendt på skaterbaner, hvor trick løbehjulet næsten kan det samme som et traditionelt skateboard. Tankegangen og meningen bag er i hvert fald identiske. Her bruger man de forskellige ramper til at køre op og ned ad – og i den forbindelse få både fart og højde til at udføre diverse tricks. 

Der findes en lang række tricks, som man kan lære at udføre på et løbehjul. Det er altid en god idé at starte blidt ud og i takt med øvelse og dygtiggørelse stige i sværhedsgrad og niveau. For mange bliver det at køre på trick løbehjul en stor del af deres liv og en hobby på lige fod med fodbold og badminton.

Der findes dermed mange timers underholdning og sjov, hvis du investerer i et trick løbehjul til dit barn. Fordelen er desuden også, at barnet sagtens kan øve hjemme i haven eller på villavejen. Det kræver nødvendigvis hverken skaterbaner eller store ramper. 

Er der forskel et trick løbehjul og et almindeligt løbehjul?

Selvom det ved første øjekast er svært at se, er der forskel. Trick løbehjulet er udført i et mere holdbart materiale, der er bygget til styrt og fald. Det betyder også, at et trick løbehjul sagtens kan holde til at få skrammer. Derudover er løbehjulet som regel også lettere i vægt. Det skyldes, at det ikke må være for tungt at køre hurtigt op og ned ad ramperne samt udføre tricks i luften. Derfor er det også vigtigt, at løbehjulet fortsat kan styres, selvom man hopper fra det og “hænger” i luften. Dette tager et trick løbehjul også højde for, og giver således brugeren de bedste betingelser for at udføre tricks i sikkerhed og samtidig have nøjagtighed.

Der er dermed stor forskel på et trick løbehjul og de karakteristiske løbehjul, der er udstyret med en motor. Et trick løbehjul har ingen motor – men kan fortsat også fungere som transportmiddel. 

Hvad koster et trick løbehjul?

Afhængigt af hvilket mærke og hvilken model vil du opleve at prisen svinger. Der findes både billige og dyre modeller, og det kan også afspejle kvaliteten. Sørg altid for at vælge et løbehjul, der er kendetegnet ved at have styr på sikkerheden. I samme ombæring er det værd at anbefale at køre med sikkerhedsudstyr. Det kan eksempelvis være ved at bruge cykelhjelm, da man mindsker risikoen for alvorlige hovedskader i forbindelse med fald og styrt. 

Find dit – eller dit barns – næste trick løbehjul. Mange timers god underholdning venter!