Her kan du få en mesterlig frokostordning i København

Her kan du få en mesterlig frokostordning i København

nyt indlæg

Du har knoklet derudaf i fire timer på arbejdet, og du er nu på vej til en længeventet frokostpause. Vil du helst spise en daggammel klapsammenrugbrød med leverpostej og slatne agurker eller en frisk bland selv salat med årstidens grønt med dertilhørende hjemmebagt brød? Det er et meget simpelt spørgsmål at svare på. Hvis ikke du ville vælge den sidste mulighed, er det fordi du ikke har stiftet bekendtskab med en af de mange leverandører, som sørger for en helstøbt, gastronomisk frokostordning i København og omegn til både store og små arbejdspladser.  

Frokost med Michelin-aner 

Det er ikke alle forundt at gå ud og spise på anerkendte, prisbelønnede michelin-restauranter. Det er ofte en dyr fornøjelse, og ventelisterne kan være så lange, at det virker helt håbløst. Men vidste du, at det faktisk er muligt at bringe den gode madoplevelse til frokostbordet hver eneste dag på arbejdet? Du skal bare lokke din arbejdsplads til at bestille en frokostordning fra København.  

På www.ryde-gastronomi.dk kan du læse om en af de bedste frokostordninger i København. Folkene bag er udlært på nogle af landets mest prestigefyldte restauranter, og den erfaring bringer de nu stolt ind i arbejdet med at udvikle og levere frokost med fokus på at tanke dig bedst muligt op til sidste halvdel af arbejdsdagen. Udover uovertruffen smag er du sikret god samvittighed med leverandørens blik for lokale råvarer, bæredygtighed og økologi. Maden varierer fra dag til dag fra uge til uge, og der vil altid være noget fristende på menuen. Der er også taget hensyn til dig, hvis du er vegetar, da der altid er et plantebaseret alternativ til dagens ret. Så hvis ikke en svinemørbrad med bagt fennikel, rødløg og krydderurt-dressing får dit mundvand til at løbe, kan du i stedet kaste dig over en lun tærte med linser og timian toppet af med fennikel. Velbekomme!  

Uden mad og drikke duer helten ikke 

ifølge myndighederne bør din frokost tilføre dig 30 procent af dagens samlede energi. Derfor kan du ikke klare dig med et stykke knækbrød og en kop kaffe. Der skal nogen benzin til at holde den øverste etage kørende, når du er på arbejde, og det er ikke en hemmelighed, at kosten har en vigtig betydning for lige netop den funktion. Du må derfor ikke undervurdere betydningen af en sund og nærende frokost for din evne til at præstere på arbejdet, og det er ikke det rette sted at gå på kompromis. Din arbejdsplads bør derfor vægte en god frokostordning højt. I hvert fald, hvis de gerne vil have produktive medarbejdere.  

Pausen er ligeså vigtig som maden  

Ud fra et ernæringsmæssigt synspunkt er frokostmåltidet fatalt, men selve pausen fra arbejdet er dog mindst lige så vigtig for din videre effektivitet frem mod fyraften. Samtidig med at du får tanket energidepoterne fysisk op gennem maden, er frokostpausen også din mulighed for at tanke de mentale depoter op. Med en velassorteret frokostordning fra København kan du koble helt af, glemme arbejdet for en stund og nyde et godt måltid mad i selskab med dine kollegaer.