En romaskine giver den bedste all-round træning

En romaskine giver den bedste all-round træning

nyt indlæg

Vil du gerne træne hjemme, men er lidt i tvivl om hvilken træningsmaskine du skal vælge, så får du et par gode grunde her til, hvorfor du skal vælge en romaskine.
Der er mange, der vælger at have et løbebånd, en motionscykel, en crosstrainer eller en stepmaskine i hjemmet, men alle har de det til fælles, at de ofte kun træner en muskelgruppe samt cardio.
Vælger du en romaskine, får du en meget mere alsidig træning med fokus på mange flere muskelgrupper. 

Hvor finder jeg en romaskine?

Romaskiner kan fås mange steder, men også i meget forskellige kvalitet. Du kan bl.a. få romaskiner i mange storcentre rundt omkring, men også i en del sportsbutikker.
Noget der er meget populært er at købe sin romaskine på nettet, du kan f.eks. køb din nye romaskine hos SagaTrim her på linket.
Grunden til at det er så populært at købe romaskiner på nettet, er at de kan være lidt svære at transportere, og når du handler på nettet kan du få direkte leveret til døren.

Derudover er det også ofte nemmere at sammenligne priser når man handler på nettet, samt at finde en masse forskellig information om den maskine man overvejer at købe.

romaskine

Hvad koster en romaskine

De aller billigste romaskiner fås for et par tusinde kroner, og så går det ellers bare opefter med prisen.
Men hvis du planlægger at træne hjemmefra ofte, og du gerne vil have en romaskine, der skal holde i mange år, så skal du regne med at bruge lidt mere på en romaskine i en ordentlig kvalitet.
Der findes romaskiner med mange forskellige funktioner, og jo mere de kan, jo mere koster de som regel. Her kan du spare lidt penge ved at vælge funktioner fra, du ikke skal bruge til noget.

Hvilken romaskine skal jeg vælge

Når du skal vælge en romaskine, så er der flere ting, du skal tænke over.

Størrelsen på romaskinen kan have en betydning, hvis du ikke har så meget plads der, hvor den skal stå, og man kan også få romaskiner, der kan klappes sammen og nemt pakkes væk, hvis der er behov for det.
Derudover handler det om at finde balancen mellem, hvad dit budget siger, og hvilke funktioner du ønsker romaskinen skal have.

Træning med en romaskine

Når du bruger en romaskine, træner du både ben, arme, ryg og mave, samtidig med at du får en rigtig god konditionstræning.
For at få det optimale ud af at træne med en romaskine er det dog vigtigt, at du lærer den rette teknik.
Når du først har styr på teknikken, så kan du med stor fordel bruge romaskinen til f.ek.s intervaltræning.
Romaskinen er derfor især god. hvis du f.eks. ønsker at opnå et vægttab eller generelt bare komme i bedre form. Du kan finde mange videoer på nettet, der viser dig, hvordan du udfører øvelsen korrekt, og ellers kan du helt sikkert få vejledning der, hvor du køber din romaskine.