Bliv fri for mørke rander og hævede øjne

Bliv fri for mørke rander og hævede øjne

nyt indlæg

Det nye år nærmer sig så småt og det betyder selvfølgelig, at der bydes velkommen til nye forandringer, nye muligheder og nye oplevelser. Det betyder også, at julen nu er overstået og man har holdt et brag af en nytårsfest. Dagene mellem jul og nytår er typisk fyldt med hyggelige stunder med familie og venner, hvilket også betyder, at man normalvis ikke får enormt meget søvn og dette kan oftest ses på de hævede øjne og mørke rander dette har en tendens til at bevirke. Men frygt ej, med en øjenmaske fra https://surisuri.dk/kategori/oejenmasker kan man nu afhjælpe det, eftersom de giver en masse fugt og næring til den tynde hud omkring øjnene!

Øjenpleje eye patch

Implementer øjenmasker til din faste rutine

Ligesom det er vigtigt, at man passer på sin hud i almindelighed, så er det også essentielt, at man plejer huden omkring sine øjne. Huden heromkring er nemlig typisk meget tynd og kan hurtigt blive irriteret, hvis der ikke er den rigtige balance i huden. En god hudplejerutine kunne derfor potentielt se ud sådan her:

  1. Fjern make up og deslige
  2. Rens huden med din foretrukne cleanser
  3. Eksfolier huden, så døde hudceller fjernes
  4. Påfør derefter skin-tonic for at genoprette hudens pH-værdi
  5. Påfør en serum, gerne med C-vitamin
  6. Påfør enten øjencreme eller en øjenmaske fra Suri Suri og lad den virke i den anbefalede tid
  7. Tilføj dernæst en ansigtscreme, der opfylder hudens behov uanset om man har tør, olieret, sart eller normal hud – bland eventuelt ansigtscreme med ansigtsolie for ekstra effekt
  8. Afslut med solcreme uanset årstid

Fordele ved en eye patch

For at få den ideelle effekt, når man plejer sin hud, så er det vigtigt, at man implementerer øjenpleje til ens daglige hudpleje rutine. Nogle gange har man dog fortsat behov for nogle hurtige løsninger, hvilket gør en eye patch til ens bedste ven, når krisen rammer. Det gode ved en eye patch fra Suri Suri er nemlig, at man ikke skal vente i lang tid for at se resultater, hvilket gør dem til den perfekte quick fix-løsning. Det er en velkendt koreansk hudpleje, der ikke indeholder diverse tilsætningstoffer og derfor er fri for blandt andet parabener og ftalater. Ingredienserne er derimod sunde og nærer huden med naturlige ingredienser såsom sort te, kamille og shea smør.

Hvordan benyttes en eye patch?

Eye patches er typisk formet som en dråbeformet patch, der passer perfekt til området lige under øjet. Den lægges derfor direkte på huden, hvor den skal have love til at sidde i 15-20 minutter for at få den fulde effekt – ligesom med en ansigtsmaske. Når patchen fjernes, kan man med fordel duppe den resterende essens ind i huden for optimal effekt. Oplever man, at et lille område andetsteds på ens ansigt trænger til lidt ekstra pleje, kan man med fordel også påføre en eyepatch på kinderne, linjerne omkring munden, panden eller halsområdet. Man behøver ikke at lade sig begrænse!